Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scântei în coaliţie. UDMR nu îi dă satisfacţie lui Ponta

TRAIAN BASESCU - CONSULTARI - UDMR
Cu toate că surse din PSD au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că liderii partidului, în frunte cu Victor Ponta, au propus ca în Parlament să fie adoptată o Declarație prin care să i se ceară oficial demisia președintelui Traian Băsescu, în cadrul coaliţiei de guvernare va fi greu să se ajungă la un acord pe acest subiect.

Membrii coaliţiei de guvernare ar urma să discute astăzi despre iniţierea unei astfel de Declaraţii a Parlamentului, însă vicepreşedintele UDMR, Lazslo Borbely, a precizat, într-un interviu la RFI, că o eventuală demisie a preşedintelui Traian Băsescu nu ar fi nici oportună şi nici benefică, pentru că ar crea o instabilitate: "Eu cred că în acest moment, în care e vorba în primul rând de fratele preşedintelui, nu de el, chiar dacă evident face parte din familie şi chiar dacă sunt unele suspiciuni, eventual, că ar fi ştiut o parte din acele acţiuni, nu s-a confirmat nimic, eu cred că aici vorbim politic, în acest moment, nu cred că ar fi benefică o demisie, ar crea o instabilitate sau chiar în momentul de faţă, ar trebui fiecare să se concentreze pe ceea ce urmează, alegeri prezidenţiale. Cu trei-patru luni înainte de aceste alegeri, nu cred că este oportună o asemenea cerere. Evident, dacă colegii noştri vor cere acest lucru, încă n-am primit nici o solicitare, vom discuta în cadrul coaliţiei, dar părerea mea personală e că prin asta nu rezolvăm nimic şi nu cred că în momentul de faţă trebuie o asemenea declaraţie".

Citeşte şi: SURSE – Ponta a dat ordinul: Parlamentul îl execută pe Băsescu Întrebat dacă s-ar impune o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, vicepreşedintele politic al UDMR a răspuns: "Nu, nu e cazul. Deja am intrat şi în zona aceea, mi se pare, cu şase luni înainte de alegeri, constituţional e dificil. Nu cred că aşa se rezolvă problemele. Ceea ce mă îngrijorează sunt aceste scandaluri aproape săptămânale, care induc un sentiment de totală instabilitate, de lipsa oricăror valori morale şi societatea s-a săturat probabil de atâtea scandaluri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.