Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenă șoc: un politician a sărutat pământul țării. VIDEO

facebook.com
SARUT pamant

La comemorarea eroilor din Primul Război Mondial care a avut loc ieri la Tabla Buții, în Curbura Carpaților, europarlamentarul Laurențiu Rebega și-a încheiat discursul cerându-le voie celor prezenți să sărute pământul țării, lucru pe care l-a și făcut, spre uimirea celor prezenți.

~Atât timp cât în candela neamului nostru românesc arde sângele martirilor, nu vom pieri! Suntem și vom rămâne legați pentru totdeauna de locul acesta lăsat ca zestre și ca tezaur sfânt fiilor, nepoților și strănepoților noștri ca urmași de martiri! Sădiți în inimile copiilor voștri aceste fapte de vitejie, ca acest loc să nu fie niciodată pustiu și flacăra recunoștinței noastre și a generațiilor care or să vină să ardă mereu. Ostași români,  binecuvântată fie jertfa voastră care a udat această glie strămoșească, ȚARA vi se închină!”, a spus Rebega în fața celor prezenți.

La comemorarea de la Tabla Buții europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost însoțit de partidul Forța Națională, singura formațiune politică prezentă la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.