Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenarii de funcţionare modificate la cinci şcoli din Constanța, după ce patru elevi şi un dascăl au fost confirmaţi cu COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Clase din cinci unităţi de învăţământ, din municipiul Constanţa, Năvodari şi Medgidia, trec din scenariul 2 de funcţionare în scenariul 3, după ce la patru dintre acestea au fost confirmaţi cu COVID-19 câte un elev, iar la alta, un dascăl, a informat, miercuri seară, Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 28 octombrie a.c., prefectul judeţului Constanţa, Silviu-Iulian Coşa, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 56 a CJSU Constanţa. Aceasta prevede modificarea scenariilor de funcţionare în 6 unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Prefectura Constanţa.

Citește și: Traian Berbeceanu: ‘Bucureștenii au înțeles și știu că măsurile sunt în sprijinul lor și sunt respectate’

Conform sursei citate, în scenariul 3 au trecut câte o clasă de la Şcoala gimnazială "Petre Ispirescu" şi Liceul teoretic "Lucian Blaga" din Constanţa, Şcoala gimnazială "Mihail Sadoveanu" din Medgidia, precum şi de la şcolile gimnaziale "Grigore Moisil" şi "George Enescu" din Năvodari.

Totodată, Liceul Tehnologic Cogealac trece din scenariul 3 în scenariul 2, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este în judeţul Constanţa de 1,55, în municipiul Constanţa aceasta ajungând la 2,65.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.