Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu BOMBĂ după criza din PSD: 'Dragnea va PIERDE şefia PSD şi va fi ALUNGAT'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Analistul politic şi istoricul Stelian Tănase susţine, pe blog, că Liviu Dragnea se îndreaptă cu paşi repezi spre pierderea şefiei PSD, după conflictul cu premierul Mihai Tudose.

"Liviu Dragnea se află in cele mai proaste zile ale carierei lui politice. Nu mai stie pe unde să scoată cămașa. Este atacat din toate direcțiile. 1/ mass-media 2/ justiție/3 partid. Nu i-a rămas nici o zona în care să aibă liniște. In decembrie/ianuarie triumfa, era necotestat. Putea face ce poftea pentru că autoritatea sa – cel putin in PSD – era maximă. Aici era chiar zeificat.", scrie Stelian Tănase.

Istoricul trage un semnal de alarmă şi susţine că actualul lider PSD este în pericol să-şi piardă funcţia şi poziţia în cadrul partidului.

"Trebuie să se aștepte dupa infringerea de saptamina asta la ce este mai rău pentru el – pierderea pozitiei de nr 1 în PSD. Deja împarte puterea în partid cu Mihai Tudose. Dacă nu mai e lider in PSD, se poate ajunge la alungarea lui, și nu numai din partid. Dosarele din justiție il vor ajunge din urmă și nu va mi avea un partid in spate care să il apere. Va vedea cit nemiloasă este soarta în politică atunci cind pierzi. Va constata că răul pe care l-a făcut altora, se poate intoarce impotriva lui. În dulapurile lui Dragnea sunt destule schelete.", completează Tănase.

Citeşte şi: Avertisment DUR din partea BNR. Ce pericole implică majorarea ROBOR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.