Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu BOMBĂ: Grindeanu se întoarce într-o poziție guvernamentală cu acordul lui Dragnea. De ce a acceptat șeful PSD acest compromis

Inquam Photos / George Calin
grindeanu dragnea Inquam Photos

Revenirea lui Sorin Grindeanu într-o poziție guvernamentală se face cu acordul președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acceptat acest ”compromis”, spune Radu Tudor, după ce fostul premier a fost propus, luni, la șefia ANCOM, de către Mihai Tudose.

”De ce a acceptat Dragnea acest compromis? Pentru că PSD n-are nevoie acum de o ruptură masivă la Timiș (poate nu doar acolo…), unde liderii PSD au demonstrat solidaritate pro-Grindeanu și anti-Dragnea într-o proporție uriașă”, a scris Radu Tudor, pe blog.

”Tudose își mai ia un aliat în interiorul Guvernului. Se întăresc. Încet, dar sigur. După ce a scăpat de Shhaideh, cu un Paul Stănescu ce joacă la ambele capete la fel ca și Marcel Ciolacu – și un Marius Nica loial total – premierul se pregătește să-și cumpere mai multe cravate, pentru momentele oficiale în anii care vin…”, încheie analistul politic Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.