Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu de coșmar anunțat de Alexander Lukașenko pentru Vladimir Putin: 'Rusia o să fie sugrumată la limită de Occident'

smartradio.ro
vladimir putin lukasenko

Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a anunțat necesitatea de a consolida legăturile economice cu Rusia în fața creșterii sancțiunilor occidentale împotriva celor două țări.

"Acum este clar - Rusia va fi sugrumată la limită și, în același timp, noi. Pentru ca Rusia să nu poată eluda sancțiunile prin Belarus. Aceasta este situația", a declarat președintele din Belarus, citat de agenția de stat BelTA.

Potrivit lui Lukashenko, situația din jurul Belarusului, în special în sfera economică, necesită acțiuni neconvenționale.

„Este clar că în această situație principalul nostru partener  - așa cum a fost înainte - , apoi cu atât mai mult Federația Rusă. Și acordăm o importanță deosebită muncii pe piața rusă. Nu este un secret. Prin urmare, toate resursele sunt mobilizate în Guvern - dacă nu, atunci ar trebui - pentru a acționa eficient în direcția estică", a spus președintele.

Potrivit liderului din Belarus, acest lucru nu înseamnă că Belarusul ar trebui să uite alte piețe - atât țările în curs de dezvoltare, cât și piețele Uniunii Europene și ale Statelor Unite. "Dar până acum nu putem lucra acolo la fel de eficient cum am lucrat înainte de introducerea acestor pachete de sancțiuni", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.