Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu din PSD: ce joc face Băsescu prin convocarea CSAT, duminica

basescu

Tema principală de discuție se anunță raportul STS, dar și soarta șefului STS, Marcel Opriș.

Din PSD se lansează ipoteza unui joc stategic al președintelui Traian Băsescu. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că președintele a convocat CSAT pe 2 februarie pentru că știe că atunci va fi Cod roșu, iar miniștrii sau premierul sunt plecați în teritoriu.

”Ca de obicei este o acțiune de sfidare la adresa Executivului, la adresa românilor. Dacă voia să-l facă, ar fi trebuit să convoace CSAT după trecerea acestor intemperii. Așa, duminică, mulți miniștrii vor fi obligați să vină din teritoriu, premierul își întrerupe activitatea. Sunt lucruri cu care ne-am obișnuit, șicane ale președintelui care au devenit deja o obișnuință. Nu mă aștept ca discuția pe tema Opriș să fie un foarte serioasă și nici să se soluționeze problema”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru STIRIPESURSE.RO .

Ștefănescu susține că o demisie normală a lui Opriș ar fi fost imediat după ce a demisionat Radu Stroe, dar i s-a interzis să facă această mișcare.

”Eu mă așteptam să-și dea demisia imediat după ce a demisionat Radu Stroe, așa era normal. Când politicul dă un semnal atât de puternic și tu ești obligat să iei măsuri similare. Nu a făcut lucrul ăsta pentru că i s-a dat interzis. Opriș nu este ținut în funcție pentru cât este de capabil, ci pentru serviciile aduse lui Traian Băsescu și băsismului”, a mai spus Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.