Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu horror pentru profesori în privința salariilor. Ministrul Educației: 'Vom avea o problemă la iarnă cu plata salariilor'

Facebook
Sorin Cîmpeanu

Ministrul interimar Sorin Cîmpeanu a declarat marţi seară că în cazul în care nu se va face o rectificare bugetară pentru Ministerul Educaţiei în luna decembrie va exista o problemă cu plata salariilor. El a precizat că "doar" un Guvern stabil, şi nu unul interimar, poate face o rectificare bugetară, relatează Agerpres.

"Avem execuţie de 50% pe primul semestru. Deci, am fost exact în grafic cât am planificat. Din păcate, avem o execuţie mai mare în cel de-al doilea semestru. Este o execuţie (n.r. - la Ministerul Educaţiei) atât de bună, încât în luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare, vom avea o problemă cu plata salariilor. Şi nu vom avea o rectificare dacă nu vom avea un Guvern capabil să dea o rectificare, adică nu interimar. Iată legătura cu politica. Ca să plăteşti salariile îţi trebuie rectificare bugetară, pe care o face doar un guvern stabil", a afirmat Cîmpeanu la Prima TV.

Vezi și: Ministerul Educației a anunțat când recuperează elevii vacanța de două săptămâni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.