Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu sumbru lansat de institutul pentru controlul bolilor din Germania: restricțiile vor rămâne și după apariția unui vaccin

facebook.com
distantare fizica

Viaţa de zi cu zi în Germania se va desfăşura în continuare sub anumite restricţii şi după dezvoltarea unui vaccin eficient împotriva COVID-19, a declarat marţi Institutul Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Deşi este probabil să existe în circulaţie cel puţin un vaccin eficient până în 2021, este puţin probabil ca acesta să fie disponibil tuturor segmentelor societăţii, a declarat institutul, cu sediul la Berlin, într-un document.

"Anumite modificări" aduse vieţii cotidiene - precum menţinerea distanţei, respectarea regulilor de igienă, purtarea măştii, relocarea activităţilor de agrement în aer liber - vor rămâne valabile în viitorul apropiat, a adăugat acesta.

Germania a raportat marţi 4.122 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, conform RKI.

Având în vedere creşterea numărului persoanelor infectate cu COVID-19, există numeroase apeluri pentru stabilirea unor reguli unice şi uşor de înţeles în cadrul sistemului descentralizat al Germaniei.

"În gestionarea epidemiei de COVID-19, avem nevoie de măsuri limitate temporale şi regionale care sunt adaptate la risc în următoarele săptămâni şi luni", a declarat preşedintele RKI, Lothar Wieler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.