Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu vehiculat de un fost premier: jocul făcut de Klaus Iohannis pentru a rămâne la putere

Presidency.ro
Klaus Iohannis Olaf Scholz

Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei a declarat luni în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, despre preşedintele Klaus Iohannis, că vizează să mai joace un rol, dar nu va mai juca. Orban a mai arătat că președintele îşi doreşte o alianţă electorală PNL-PSD, care să sprijine un candidat la preşedinţie din partea PSD iar el să se întoarcă preşedinte la PNL şi să fie premier.

Ludovic Orban a declarat despre candidatul dreptei la prezidenţiale că întâi trebuie să vedem care va fi foma coaliţiei de centru dreapta. „Personal sunt partizanul unei coalizări, USR, PMP. De altfel noi şi colaborăm. Cu REPER nu prea colaborăm, noi colaborăm cu USR-ul, într-adevăr, am realizat demersuri comune, am depus moţiuni împreună”, a spus Orban, informează News.ro.

Despre varianta Cătălin Drulă candidat, Orban a precizat că ar prefera să nu deschidă o discuţie pe acest subiect.

”Dacă mă întrebaţi pe mine, important este să se genereze o coaliţie a forţelor de centru-dreapta. (..) Eu încă consider că bătălia nu este dată, dacă se realizează o construcţie inteligentă, se poate genera o masă critică ca să împiedicăm câştigarea alegerilor de către PSD”, a spus liderul Forţa Dreptei.

Ludovic Orban: „Klaus Iohannis vizează să mai joace un rol”

Întrebat ce funcţie va avea preşedintele Klaus Iohannis după terminarea mandatului, el a spus: ”El vizează să mai joace un rol, din punctul meu de vedere nu va mai juca niciun rol. El îşi doreşte o alianţă electorală PNL-SD, care să sprijine un candidat la preşedinţie din partea PSD iar PNL să obţină poziţia de premier, să se întoarcă preşedinte la PNL şi să fie premier din partea PNL. Asta îşi doreşte el, eu sunt convins că asta a fost planul lui Iohannis, deşi ultimele voiaje îmi indică mai degrabă, aşa, o încercare de a fructifica toate avantajele funcţiei prezidenţiale, prin destinaţii exotice”, a arătat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.