Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ din iași se schimbă în 13 localităţi, după modificarea ratei de infectare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Preşedintele consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a anunţat, duminică dimineaţă, că scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ se schimbă în 13 localităţi, după modificarea ratei de infectare. Nouă localităţi trec în scenariul verde, iar patru intră în galben. Municipiul Iaşi are o incidenţă cumulată de 1,34 la mie şi continuă în scenariul galben, anunță news.ro.

”Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a validat scenariile în care vor funcţiona şcolile din judeţul Iaşi în următoarea săptămână (15-19 februarie). Astfel, faţă de săptămâna în curs, sunt 13 unităţi administrativ-teritoriale unde scenariile în care funcţionează şcolile se modifică, a transmis, duminică, Costel Alexe.

Vezi și: Klaus Iohannis, criticat de stilistul Adina Buzatu: Sacoul slim, pantalonul mai larg. De multe ori are mâneca foarte largă

Potrivit acestuia, localităţile Aroneanu, Belceşti, Ciurea, Golăeşti, Gorban, Heleşteni, Ion Neculce, Oţeleni şi Tătăruşi vor trece în scenariul verde, iar Cristeşti, Popricani, Probota şi Vlădeni vor fi în scenariul galben.

”În celelalte localităţi, rămân valabile scenariile care au fost şi săptămâna trecută. Excepţie face comuna Sireţel, şcoala gimnazială Humosu, care din motive tehnice săptămâna trecută a fost în scenariul roşu, iar în această săptămână va funcţiona în scenariul verde”, a mai anunţat Alexe.

Municipiul Iaşi are o incidenţă de 1,34 la mie şi va continua şcoala în scenariul galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.