Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul venit din PNL prinde contur. Lider PSD: 'Rotativa guvernamentală va fi o dată cu rectificarea bugetară, deci asta înseamnă că după 1 iulie'

https://www.ziaruldeiasi.ro
dragos benea

Europarlamentarul Dragoş Benea (PSD) a declarat marţi seară, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, că rotativa guvernamentală va fi făcută o dată cu rectificarea bugetară, deci asta înseamnă că după 1 iulie. El a menţionat că nu este o problemă o întârziere de o lună, ci important este să se întâmple cu legile bine făcute şi din punct de vedere al rectificării şi al jaloanelor din PNRR, să se facă o predare de ştafetă rapidă, dar cu socotelile bine făcute.

Europarlamentarul PSD a afirmat că ”rotativa guvernamentală va fi o dată cu rectificarea bugetară, deci asta înseamnă că după 1 iulie”.

„Eu ştiu că prim zi în care poţi face rectificarea bugetară este 1 iulie. După 1 iulie, în luna iulie, când e şi vacanţă parlamentară. (..) Cred că aşa se va întâmpla”, a precizat el. Întrebat dacă Marcel Ciolacu va fi viitorul premier, eurodeputatul PSD a spus: ”Evident, la această oră dânsul este nominalizarea, este stabilit în interiorul partidului, vedem ce va face preşedintele Iohannis. Nu cred că există elemente, indicii rezonabile, care să ducă la un alt deznodământ”.

Despre amânarea cu o lună a acestei rotaţii a premierilor, Benea a arătat că nu o consideră un semn de slăbiciune.

„Categoric, liderul PSD a avut întotdeauna ultimul cuvânt, dar nu aş vedea ca un semn de slăbiciune că ceva ce trebuia să se întâmple în jurul lunii iunie se va întâmpla la 1 iulie, cu o lună mai târziu, important este să se întâmple cu legile bine făcute şi din punct de vedere al rectificării şi al jaloanelor din PNRR, şi din punct de vedere politic dar şi administrativ, să se facă o predare de ştafetă rapidă, dar cu socotelile bine făcute. (..) Nu văd o problemă să se întârzie o lună”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.