Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de coșmar în Otopeni: Un bărbat și-a stropit concubina cu benzină și a aruncat un burete aprins în ea

Ambulanta Otopeni

O femeie din orașul Otopeni, județul Ilfov, a fost agresată de concubin, iar acesta, la un moment dat, a turnat benzină peste ea și a dat foc la un burete. Femeia are arsuri minore, iar bărbatul este în custodia oamenilor legii.

Polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, orașul Otopeni, concubinul i-a turnat benzina peste ea și a dat foc unui burete.

Polițiștii orașului Otopeni au mers la locul indicat, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul bănuit de agresiune la imobilul unde acesta locuia, din comuna Dascălu.

Individul a fost dus la sediul Poliției Orașului Otopeni pentru cercetări. În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor.În cauză a fost deschis dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și violență în familie.

Femeia a fost rănită la mână prin arsură, aceasta fiind însă și agresată de bărbat. Primele date arată că arsura de la mână a suferit-o pentru că femeia a reușit să stingă ea însăși flacăra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.