Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene HALUCINANTE la FCSB: Becali l-a dat afară și după 2 zile l-a sunat să vină înapoi

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Gigi Becali l-a concediat pe preparatorul Marian Lupu în urmă cu mai bine de o săptămână, dar între timp s-a răzgândit şi l-a chemat înapoi. Marian Lupu l-a refuzat pe Becali şi i-a spus că are nevoie de o pauză, potrivit Mediafax.

Marian Lupu a spus că n-a fost căutat de alte echipe din Liga 1, dar s-a trezit cu un telefon de la Becali: "De fapt, m-a sunat Becali două zile mai târziu, dar nu mai vreau să vin. Am nevoie de o pauză", a spus Lupu, la Digi Sport. Rămas fără preparator fizic, Becali a încercat să-l readucă la echipă pe Marian Lupu, dar fără reuşită.

Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Ioan Hora, Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman şi acum Dennis Man sunt jucătorii care au umplut infirmeria la FCSB.

Becali îi pusese gând rău de mult lui Marian Lupu: a vrut să-l dea afară de trei ori în 2018.

Citește și: George Pușcaș pleacă de la Inter: efectuează vizita medicală la noua echipă

Marian Lupu, preparatorul fizic care trebuia să "revoluţioneze" jocul FCSB, a fost dat afară de Gigi Becali pe 29 iulie. Patronul "roş-albaştrilor" s-a săturat să aibă infirmeria plină şi a luat decizia ca Lupu să fie îndepărtat. Asta după ce Ioan Hora (30 de ani) e ultimul fotbalist care s-a accidentat, suferind o întindere la antrenamente. ProSport a semnalat de mai multe ori faptul că preparatorul fizic îi "rupe" pe fotbaliştii FCSB.

Lupu e istorie la FCSB, după ce Gigi Becali s-a enervat din cauza listei lungi de jucători indisponibili. Patronul FCSB a dezvăluit că de un an era nemulţumit de serviciile preparatorului fizic, dar abia acum s-a hotărât că acesta trebuie îndepărtat. În decursul ultimilor doi ani, ProSport a scris de mai multe ori că principalul vinovat pentru accidentările dese, conform unor informaţii obţinute din vestiar, este Marian Lupu.

”Se lucrează puţin cu mingea, dar se pune foarte mare accent pe ceea ce înseamnă exerciţiu fizic. Antrenamentele sunt atât de dure încât, de cele mai multe ori, fotbaliştii intră pe teren cu febră musculară. Ei merg din febră în febră, nu sunt niciodată în vână, cum se spune în vestiar. De asta apar accidentări, muşchii sunt stresaţi în permanenţă”, spuneau surse autorizate, în noiembrie 2017.

Din nou, pe finalul anului 2017. ”Combinaţia dintre ideile lui Dică şi practicile lui Lupu este devastatoare. Faptul că se lucrează mult fără minge, fizic, i-a pus la pământ pe cei care abia au venit la echipă sau pe cei cu sensibilităţi. Jucătorii îşi dau seama de asta şi au început să strâmbe din nas la planul de antrenament”, spuneau sursele ProSport la finalul lui 2017, când, la fel, FCSB avea infirmeria plină. Atunci, Romario Benzar se reaccidenta şi suferea o nouă ruptură musculară, după ce revenirea i-a fost forţată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.