Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene halucinante la Târgu Mureș: O angajată a primăriei, filmată în timp ce urinează într-un pet / Foto - UPDATE: Imaginile ar fi din mandatul fostului primar

Foto facebook
primaria targu mures primarie

Scene halucinante la Târgu Mureș: O angajată a primăriei, filmată în timp ce urinează într-un pet / Foto

UPDATE 9 august, ora 17.17 - Imaginile surprinse în Primăria Târgu Mureș sunt, potrivit ceasulcetatii.ro, de acum câțiva ni, din mandatul fostului primar. Potrivit surselor citate, respectiva filmare, din care provin capturile respective, ar fi fost făcute de un bărbat cu care angajata ar fi avut o relație, în afara căsniciei. Acestea ar fi fost folosite acum de o persoană, care amenința cu difuzarea întregului material video.

Un nou incident a tulburat atmosfera la Primăria din Târgu Mureș. Primăria din Târgu Mureș se confruntă cu o nouă situație de scandal, după ce au apărut imagini controversate pe rețelele de socializare, surprinzând o angajată într-o situație jenantă.

Conform declarației de avere, angajata care lucrează în cadrul serviciului Resurse Umane și cea care a urinat într-un pet, primește un salariu în valoare de 67.598 lei pe an, adică aproximativ 5.633 lei pe lună.

Aceasta primește și vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei. De asemenea, angajata primăriei are o avere impresionantă.

Potrivit declarației de avere, aceasta deține nu mai puțin de cinci apartamente. Însă, nu se oprește aici.

Lista bunurilor sale cuprinde metale prețioase și bijuterii, în valoare de 5.000 de euro.

Fotografiile care o surprind în timp ce urinează într-un bidon, în ciuda existenței toaletei în incinta primăriei, au șocat comunitatea locală și au stârnit reacții mixte din partea locuitorilor din Târgu Mureș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.