Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE Imaginile cu o tânără care făcea plajă GOALĂ COMPLET în fața unei instituții publice au fost postate de Jandarmerie

Jandarmii giurgiuveni au amendat o tânără în vârstă de 21 de ani, din Amsterdam, și care voia să ajungă la Timişoara în timp ce făcea plajă complet dezbrăcată în centrul municipiului Giurgiu, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarm i(IJJ) Giurgiu, Nicoleta Beianu.

"Jandarmii giurgiuveni au avut de gestionat o situaţie inedită: miercuri, 19 septembrie, o tânără s-a decis să facă plajă pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe Giurgiu. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timişoara, a spus jandarmilor că vrea să se bronzeze, nu era vorba de niciun protest, doar că voia să facă plajă", a declarat pentru AGERPRES, Nicoleta Beianu.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5

Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital, după ce a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Din surse apropiate anchetei, se pare că tânăra s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât a primit chef Cătălin Scărlătescu la petrecerea primarului Florea

”Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins încă o dată de acest lucru ieri când am avut de gestionat o situație inedită: o tânără s-a decis să facă plajă pe spațiul verde din fața Direcției de Finanțe. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timișoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, cărora le-a spus că vrea să se bronzeze...

Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital. Aceasta a fost și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 lei.”, a scris Jandarmeria Giurgiu pe pagina de Facebook, unde a postat și poza cu femeia dezbrăcată.

Citește și: UE trece la verificări! Ce nereguli ar fi făcut colosul Amazon

Şi comercianţii din zonă s-au plâns că o tânără s-a servit cu răcoritoare din frigiderele stradale şi a plecat plătind cu lei româneşti vechi.

"Sunt şocată, a apărut o tânără care părea elevă de liceu, a deschis toate frigiderele, a luat ce suc a vrut şi mi-a lăsat pe tejghea o hârtie de zece mii de lei vechi, adică un leu de acum. Nu am anunţat autorităţile pentru că mi s-a părut dezorientată, avem de-a face cu multe situaţii ciudate în ultima perioadă, tot mai mulţi tineri par dezorientaţi", a relatat, pentru AGERPRES, o comerciantă din centrul municipiului.

Citește și: Dezastru economic pentru România! Lipsesc bani .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.