Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene înfiorătoare în Ilfov! Bărbat găsit bătut și legat cu un cearceaf în propria casă

cotidianul
politia nu treceti

Scene înfiorătoare în Ilfov! Bărbat găsit bătut și legat cu un cearceaf în propria casă

Un bărbat de 36 de ani a fost bătut și legat cu un cearceaf în locuința sa din Pantelimon, județul Ilfov. Polițiștii au găsit agresorul în Capitală, fiind vorba de un bărbat de 30 de ani, pe care victima îl cunoscuse în urmă cu doar două zile, anunță Mediafax.

Polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din Pantelimon care a spus că vecinul său este legat în casă și strigă după ajutor.

Polițiștii orașului Pantelimon au identificat victima, în persoana unui bărbat în vârstă de 36 de ani. Acesta se afla în locuința sa, legat cu un cearșaf și prezentând semne de agresiune fizică.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care l-au identificat și depistat, pe o stradă din București pe bărbatul de 30 ani, bănuit că l-a agresat și l-a legat pe bărbatul din Pantelimon.

„Din cercetări, a rezultat faptul că, în seara zilei de 5 iulie a.c., în jurul orei 21:00, cei doi bărbați s-au deplasat la imobilul persoanei vătămate, unde, la scurt timp, bărbatul de 30 de ani, prin întrebuințarea de violențe, folosind un cuțit și procedând la legarea victimei cu un cearșaf, i-ar fi sustras 10.000 de lei, un telefon mobil și mai multe bijuterii din aur”, transmite, joi, Poliția Ilfov.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de bărbatul de 30 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Joi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov fac cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.