Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ÎNFIORĂTOARE Un milionar din București și-a violat soția și a încercat să o omoare, la mare, în Mamaia: Omul a fost reținut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat care a și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia, a fost reținut de polițiștii din Capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor și viol.

Citește și: Ciolacu, atac dur: ‘Economia națională e pusă pe butuci de măsuri aberante. O rectificare bugetară făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!’

În ceea ce privește tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.

„În timp ce se afla în balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viața”, spun procurorii.

Mai multe persoane au intervenit pentru a o salva pe femeie.

Anchetatorii cer judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București în arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor și viol.

Citește și: Ultim moment: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru că s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București – Secția de urmărire penală a DGPMB – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul IPJ Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.