Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ireale în Neamţ! Un bărbat s-a rănit cu un dispozitiv de asomare a animalelor, după o ceartă cu soţia

antena3 cnn
ambulanta 112

Scene ireale în Neamţ! Un bărbat s-a rănit cu un dispozitiv de asomare a animalelor, după o ceartă cu soţia

Un bărbat de 54 de ani, din Poiana Teiului, judeţul Neamţ, s-a rănit, vineri, cu un dispozitiv de asomare a animalelor, după ce s-a certat cu soţia şi pe fondul consumului de alcool. El a fost transporta de urgenţă la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă

”La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi rănit, folosind un dispozitiv de asomare animale. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu soţia, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Poiana Teiului, ar fi folosit un dispozitiv de asomare animale cu capse, cu care şi-ar fi produs leziuni la nivelul capului”, a transmis IPJ Neamţ.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi a fost dus de urgenţă la spital

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact cum a avut loc acest incident.

De asemenea, poliţiştii atrag atenţia că dispozitivul de asomare a animalelor este o armă neletală care se foloseşte doar împotriva animalelor.

”Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinaţia utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani. Cu toate acestea, atragem atenţia cu privire la manevrarea acestui dispozitiv. El poate fi folosit în condiţiile legii, doar împotriva animalelor şi doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiţii încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor”, a mai precizat IPJ Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.