Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ȘOCANTE cu Liviu Dragnea: 'Nu a mai putut sta în picioare'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea ar fi ajuns la spital, după ce a participat la alegerile de la PSD Ilfov! Liderul PSD a acuzat mari dureri lombare, iar la insistențele secretarului general, Codrin Ștefănescu, și ale lui Mircea Drăghici, trezorierul partidului, a fost transportat la un spital din București.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Codrin Ștefănescu a confirmat că Dragnea abia mai putea să stea în picioare. De altfel, șeful social-democraților a ținut o conferință de presă de doar 7 minute.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

”Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat și ar trebui să se ducă la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut.” a spus Ștefănescu.

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, după demisia lui Mihai Tudose. Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici au făcut, deja, deplasarea, iar în funcție de starea de sănătate, ar urma să participe sau nu și Liviu Dragnea.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Problemele de sănătate ale lui Dragnea s-au agravat vineri, după alegerile de la PSD Dâmbovița. În sala de la Târgoviște, liderul PSD s-a plâns că era foarte frig și un curent de aer rece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.