Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE în Teleorman, la Alexandria: Un elev a fost ÎNJUNGHIAT de tatăl unui alt licean

jandarmeriateleorman.ro
teleorman harta

Doi elevi ai Liceului Tehnologic numărul 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercaţii în zona interioară a unităţii de învăţământ, unul dintre ei fiind înjunghiat cu un cuţit, însă este în afara oricărui pericol, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Teleorman, Cristian Popescu.

"Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjughiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili", a precizat directorul SAJ Teleorman.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

Potrivit reprezentantului Serviciului de Ambulanţă, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 14,30.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, un elev de 18 ani a fost înjunghiat de tatăl elevului cu care avusese anterior un schimb de replici şi o altercaţie fizică.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

"Tatăl a venit însoţit de o persoana şi împreună au exercitat acte de violenţă asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinşi de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea şcolii", a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Informaţia a fost confimată şi de conducerea unităţii de învăţământ la care sunt înscrişi cei doi copii.

Citește și: Decizie finală în procesul dintre Loredana Groza și Gabi Luncă: Cine a avut câștig de cauză

"Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat şi a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulţi. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliţia, jandarmii", a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Potrivit sursei citate, unitatea de învăţământ are trei paznici, iar pe timpul zilei paza este asigurată de personalul administrativ al unităţii.

Citește și: Uzina etalon a Epocii de Aur, pe lista datornicilor către bugetul statului: Ce loc ocupă și la ce valoare au ajuns contribuțiile neplătite pentru angajați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.