Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE într-o spălătorie auto: Un liberal acuză că un candidat pesedist l-a amenințat cu cuțitul

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii vrânceni fac cercetări după ce un simpatizant liberal din Slobozia Bradului a făcut plângere la poliţie că ar fi fost ameninţat cu cuţitul de un candidat al Partidului Social Democrat (PSD) din localitate.

"Luni, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slobozia Bradului au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că în cursul zilei de ieri ar fi fost ameninţat de o persoană cunoscută. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat Legea care instituie pedepse mai mari pentru furtul de lemn

Potrivit PNL Vrancea, simpatizantul liberal de la Slobozia Bradului ar fi fost ameninţat cu cuţitul într-o spălătorie, scrie agerpres.ro.

"Ion M., candidat pe listele PSD Vrancea la alegerile locale din 27 septembrie, a ameninţat cu un cuţit ieri, 6 septembrie, un simpatizant al PNL Filiala Vrancea. Incidentul reprobabil s-a produs în incinta unei spălătorii auto de pe raza comunei Slobozia Bradului, acolo unde simpatizantul liberal a fost agresat şi s-a temut pentru viaţa sa", au transmis liberalii într-un comunicat de presă.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

Primarul din localitate susţine că pe listele de candidaţi ai PSD pentru Consiliul Local nu există nicio persoană cu acest nume.

"Nu există niciun candidat pe listele noastre cu acest nume. În plus, nu am cunoştinţă că un asemenea incident s-ar fi petrecut pe raza comunei noastre", a declarat, pentru AGERPRES, primarul Iulian Dumitru.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE cere amânarea începerii şcolii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.