Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE într-un spital județean: Un fost pușcăriaș a rupt în bătaie mai multe cadre medicale! Un asistent are mandibula ruptă

Mediafax
spital filantropia

Un asistent medical este internat și altul are mandibula ruptă, după ce un pacient drogat a atacat cadrele medicale de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Focșani. Agresorul a fost eliberat recent din închisoare, unde a stat pentru trafic de droguri și viol.

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vrancea.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț bombă despre Kovesi:Cerută de urgență la Parchetul UE

Agresorul, un bărbat de 30 de ani, a atacat personalul medical, reușind să rănească două persoane înainte să fie imobilizat. Se pare că ieșirea violentă a fost provocată de consumul de droguri, probabil marijuana și canabis.

Cei doi asistenți medicali atacați de pacientul agresiv au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei a rămas internat în spital. În timpul scandalului, victimele au fost lovite de agresor, iar o persoană a rămas inconștientă pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

„Ambii asistenți medicali au fost loviți în zona capului, au traumatisme craniene. Unul a rămas internat în spital, celălalt are mandibula ruptă. În timpul incidentului, un asistent medical a fost inconștient o scurtă perioadă de timp din cauza loviturilor primite. Pacientul agresiv s-a urcat pe paturi, a lovit cu pumnii, a aruncat cu obiecte. Sunt și pagube materiale, dar mai importantă este starea de sănătatea colegilor noștri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Vrancea, Alina Cosma.

Polițiștii au fost anunțați în jurul orei 03.00 că un pacient se manifesta violent și a lovit două persoane. Apelul de urgență a fost făcut de angajații Secției de Psihiatrie a Spitalului de Urgență „Sf. Pantelimon" Focșani. Polițiștii au intervenit imediat la fața locului, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

„A fost necesară imobilizarea și încătușarea bărbatului, polițiștii beneficiind de sprijinul de specialitate al unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Surse apropiate anchetei spun că agresorul fusese eliberat din închisoare în urmă cu patru luni, după ispășirea unei pedepse de șapte ani pentru trafic de droguri și viol.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Gabriela Firea a semnat- Investiție de milioane de euro în București .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.