Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE N-a murit de coronavirus, după ce a revenit din străinătate, ci prins sub un camion pe care îl repara, în izolare

Twitter
politie crima

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Ilva Mică, județul Bistrița Năsăud, aflat în izolare la domiciliu după ce s-a întors din străinătate, a murit, marți, prins sub un camion pe care îl repara, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud au declarat, marți, că vehicul era parcat pe terenul unui imobil în care locuia bărbatul decedat.

Citește și: Iohannis: A fost nevoie de o măsură de carantinare. Știm că vă este greu; ne uităm la voi cu speranță

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Bărbatul se întorsese, marți, din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește. Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul”, au spus polițiștii.

Citește și: Momente de groază la Spitalul din Suceava: ‘Era probabil mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el’

Pompierii de la ISU Bistrița-Năsăud au precizat, la rândul lor, că au intervenit la cazul de la Ilva Mică și au scos bărbatul de sub camion, acesta fiind în stop cardiorespirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.