Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene sângeroase în Gorj! După o băută zdravănă, o femeie şi-a înjunghiat partenerul de viaţă

cotidianul
politia nu treceti

Scene sângeroase în Gorj! După o băută zdravănă, o femeie şi-a înjunghiat partenerul de viaţă

O femeie din judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a înjunghiat partenerul de viaţă, iar victima a ajuns la spital unde a fost operată. Bărbatul are nevoie de mai bine de două săptămâni de îngrijiri medicale.

Ce spun procurorii

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, joi, că o femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

“În seara zilei de 28.02.2024, în jurul orelor 17:00 — 17:30, inculpata L.N., în timp ce se afla la locuinţa comună, din satul Tâlveşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, în contextul unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică dreapta faţă, pe concubinul său - persoana vătămată M.C.V., provocându-i astfel o leziune traumatică gravă, în raport de care acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Târgu - Jiu, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale”, au precizat procurorii.

Ei au adăugat că medicul legist a apreciat că rănile suferite nu au pus în primejdie viaţa victimei.

“Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul S.M.L. Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o leziune toracică care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), leziune ce poate data din 28.02.2024 şi necesită de la producere 16-18 zile îngrijiri medicale. Întrucât colecţia hemoragică intratoracică este minimă (hemotorax) cât şi cea cerică (pneumotorax) şi nu prezintă fenomene de insuficienţă respiratorie, se apreciază că, din punct de vedere medico-legal, leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei”, au mai transmis anchetatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.