Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Galați! Doi bărbați și-au bătut fratele și apoi l-au urcat într-o căruță care s-a răsturnat

politia nu treceti

Scene șocante în Galați! Doi bărbați și-au bătut fratele și apoi l-au urcat într-o căruță care s-a răsturnat

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Galați și apoi arestați preventiv după ce și-ar fi bătut fratele în vărstă de 50 de ani, pe care l-au urcat apoi într-o căruță care s-a răsturnat, anunță Mediafax.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați sâmbătă prin apel la 112 de un bărbat de 52 de ani cu privire la faptul că fratele său de 50 de ani s-ar fi răsturnat cu căruța în zona localității Cavadinești, fiind rănit grav.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de poliție, precum și un echipaj de la ambulanță care a acordat primul ajutor victimei și a solicitat intervenția elicopterului SMURD pentru transportul acesteia la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați. Bărbatul prezenta multiple plăgi la nivelul capului, a feței, a toracelui și a membrelor.

În zona respectivă se afla și cel care a apelat la 112, precum și un alt frate al acestuia de 38 de ani, ambii cu domiciliul în Cavadinești

Bărbatul de 52 de ani a declarat că, sâmbătă dimineața, când se întorcea de la o stână, l-a găsit pe fratele de 50 de ani după ce se răsturnase cu căruța și, întrucât era rănit, a apelat serviciul 112.

Polițiștii au făcut cercetarea la fața locului, iar concluziile preliminare au fost că bărbații de 52, respectiv 38 de ani, l-au agresat fizic pe fratele lor de 50 de ani.

Polițiștii au întocmit inițial un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe, însă, ulterior, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în cea de violență în familie. Oamenii legii au stabilit că vineri seara, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce toți cei trei bărbați se aflau la locuința celui de 52 de ani, cel de 50 de ani ar fi fost lovit de către frații săi cu obiecte contondente în zona capului, a toracelui, a abdomenului și a membrelor.

„După agresiunea fizică, cei doi bărbați de 52 și 38 de ani l-ar fi urcat pe fratele lor în căruța acestuia, după care ar fi condus calul, iar, după aproximativ 150 de metri, căruța s-ar fi răsturnat”, arată IPJ Galați.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi frați pentru 24 de ore, iar duminică Judecătoria Târgu Bujor a aprobată măsura arestării preventive a persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.