Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Pakistan - Un vindecător i-a înfipt unei gravide un cui în cap, garantându-i că va naşte un băiat

pakistan

O femeie însărcinată s-a prezentat la un spital din Pakistan cu un cui înfipt în cap de către un vindecător care i-a garantat că astfel va naşte un băiat, au declarat miercuri surse medicale, potrivit AFP, anunță Agerpres.

Femeia a ajuns la un spital din Peshawar, în nord-vestul Pakistanului, după ce a încercat să îşi scoată singură cuiul, a declarat pentru AFP doctorul Haider Khan, care a tratat-o.

"Era pe deplin conştientă, dar avea dureri mari", a spus el. Cuiul fusese înfipt cinci centimetri în craniu, fără a ajunge la creier, după cum a arătat o radiografie.

Femeia a declarat că este mama a trei fiice şi aşteaptă încă una.

Vindecătorii tradiţionali, ale căror practici îşi au adesea rădăcinile în misticismul sufi, sunt foarte răspândiţi în Pakistan, o ţară majoritar musulmană, chiar dacă diferite şcoli islamice dezaprobă astfel de ritualuri.

În Asia de Sud, a avea un băiat este adesea considerat de bun augur, deoarece se presupune că acesta va avea mai multe şanse să asigure viitorul financiar al părinţilor săi decât o fată.

Poliţia pakistaneză încearcă acum să o interogheze pe femeie. "Vom pune în curând mâna pe vrăjitor", a promis AFP şeful poliţiei din Peshawar, Abbas Ahsan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.