Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante la Constanța! Un bărbat și-a înjunghiat sora, în timp ce aceasta încerca să-l împiedice să se sinucidă

cotidianul
politia nu treceti

Scene șocante la Constanța! Un bărbat și-a înjunghiat sora, în timp ce aceasta încerca să-l împiedice să se sinucidă

Un bărbat și-a lovit cu un cuțit sora, care a murit ulterior la spital, în timp ce aceasta încerca să-l împiedice să se sinucidă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reținerea suspectului, anunță Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Acesta a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore.

Scenele s-au petrecut în oraşul Negru Vodă

Din probatoriul administrat a rezultat că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală. Leziunile grava provocate au condus la deces, survenit în 20 noiembrie în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă, consecutivă secţionării arterei vertebrale drepte cervicale posterioare paramediane.

În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă.

Procurorul de caz a formulat joi propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.