Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE Un temut interlop din Giurgiu A MURIT, după ce a intrat cu skijetul într-o barjă, pe Dunăre

Foto observatornews.ro
bobina interlop giurgiu

Bobină, un temut interlop din Giurgiu, a intrat cu skijetul într-o barjă, la 1 noaptea, și a murit pe loc. O tânără care era cu el pe ambarcațiune a fost salvată de pompieri, anunță observatornews.ro.

Un bărbat din Giurgiu a murit vineri noaptea, după ce a intrat cu skijetul într-o barjă pe Canalul Plantelor din Giurgiu, în jurul orei 1. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a intervenitpentru căutarea şi salvarea a două persoane, dar pompierii au scos din apă doar o tânără și au reușit să o slaveze.

Bărbatul care conducea skijetul, un temut interlop din Giurgiu, Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, a murit la impactul cu barja. El avea 34 de ani și era cunoscut ca unul dintre cei mai de temut proxeneți din oraș.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

Skijetul pe care Bobină îl conducea era al lui, valoarează 20.000 de euro și alături de el era iubita lui, o tânără de 29 de ani, care a fost dusă la spital, cu mai multe răni.

Bobină era cunoscut în lumea interlopă pentru că ar fi controlat mai multe fete care lucrau în străinătate pentru el și de pe urma cărora încasa sume uriașe. Așa se explică și faptul că proxenetul era proprietarul unui Mercedes AMG de 150.000 de euro.

Potrivit polițiștilor giurgiuveni, în jurul orelor 00.45, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, pe canalul Plantelor, s-a produs un accident nautic și că este posibil să fie două victime. "În urma intervenţiei, au fost aduşi la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu. În urma evenimentului, tânara a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost constatat decesul.", a anunțat polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.