Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici dure peste Prut: Atac al lui Igor Dodon la Nicolae Timofti

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu o replică la declarațiile lui Nicolae Timofti care spusese că ieșirile lui Dodon nu fac decât să compromită stabilitatea în țară și unitatea națională.

„Pe sfîrșit de mandat, domnul Nicolae Timofti și-a dat seama că poate fi președinte și poate face declarații. Măcar în ceasul din urmă. Îi înțeleg starea psihologică. E dureros să pleci din cea mai înaltă funcție din stat fără a lăsa ceva marcant în urma ta. Cu excepția unui sac de medalii oferite.

Însă nici măcar aceste declarații de final nu sunt coerente, ele trădează lipsa de înțelegere a realității politice din Republica Moldova. Dar nu mă miră. Așa e cînd nu ai ceva și nici nu știi ce nu ai. Și așa e cînd ai în aparat sau printre favoriți unioniști și antistataliști.

Rămîne încă de văzut cum a ajuns domnul Timofti să aprobe un Guvern și un procuror general pe întuneric, noaptea, pe ascuns de cetățeni. Cum și-a permis să tacă atunci cînd se fura miliardul. Cum a aprobat alte lucruri antisociale. Îmi pare rău că a trebuit să fac aceste remarci la sfîrșitul lui de mandat. Regret că domnul Nicolae Timofti nu știe să pună punctul la pagina sa, fără a vărsa cerneală pe foaie. E și aceasta o caracteristică a persoanei. ”, susține Igor Dodon într-o postare pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.