Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici în studioul Antenei 3! Florin Cîțu, ieșire furtunoasă: 'PSD mă vrea la pușcărie'

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL, Florin Cîțu, acuză într-o postare pe Facebook că PSD îl vrea la pușcărie. Reacția senatorului liberal vine după un schimb de replici cu deputatul PSD, Eugen Nicolicea, în studioul Antenei 3.

„PSD ma vrea in puscarie!

Dupa ce pur si simplu am informat pe toata lumea, a doua oara, despre odiosul proiect al lui Dragnea de controla si confisca banii romanilor din diaspora trimisi in tara, PSD a explodat!

PSD m-a amenintat public in aceasta seara cu puscaria. Inseamna ca mizau pe banii vostri pentru a acoperi gaura la buget. Deja au pierdut din sume prin creserea pragului de la 1000 de euro la 2000 de euro, care nu trebuie justificati.

Teodorovici acuză Opoziția de minciună: Statul nu va confisca banii trimişi în ţară de românii care muncesc în străinătate

Si anul trecut au pus ASF sa ma anchteze. Evident fara rezultat.

Nu ma sperie PSD!”, scrie Florin Cîțu, pe Facebook.

Florin Cîțu dezinformează și comite o infracțiune atunci când susține că statul confiscă banii trimiși în țară de românii care lucrează în străinătate, a susținut Eugen Nicolicea la Antena 3. Senatorul PNL a negat acuzațiile social democratului, precizând că a vrut să atragă atenția asupra unui proiect de lege care face referire la monitorizarea tranzacţiilor de peste 2.000 de euro.

Pe 2 iunie, senatorul PNL Florin Cîțu a criticat, într-o postare pe Facebook, proiectul de lege pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului.

"Dragnea şi PSD au pus ochii şi pe banii românilor din diaspora. Sumele peste 1.000 de euro urmau să fie confiscate dacă nu erau justificate cu documente. Chiar şi cel care deţine doar cu numele poziţia de ministru al Finanţelor Publice ne asigură că nu se grăbesc cu o astfel de lege. Au minţit! A câta oară? Joi, la câteva săptămâni după aceste asigurări, în şedinţa de guvern a fost aprobat proiectul de lege care confiscă banii românilor trimişi în ţara dacă nu sunt justificaţi cu documente. Au făcut o singură 'concesie'. Pragul este acum de 2.000 de euro. Implicit, toţi românii care trimit bani acasă sunt consideraţi infractori ... dacă nu dovedesc cu acte că nu sunt", a scris el.

Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) anunţa joia trecută că a promovat proiectul de lege care asigură transpunerea obligatorie în legislaţia internă a Directivei (UE) 2015/849 privind prevenirea utilizării sistemului financiar în scopul spălării banilor sau a finanţării terorismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.