Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici V.Costache - Ș.Nicolae pe cazul Beuran: Nu mai răspândiți informații false / Nu m-ar mira să ajungă ministru un brancardier

Ro Health Review
Victor Costache

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, a avut miercuri, în timpul audierii sale în comisiile parlamentare de specialitate, un schimb de replici cu senatorul PSD Șerban Nicolae.

Social-democratul s-a declarat „surprins” că a decis înlocuirea medicului Mircea Beuran de la sefia sectiei de chirurgie a Spitalului Floreasca in urma unui „control sumar”. „Nu m-ar mira sa ajunga si un brancardier ministru al sanatatii”, a mai zis Șerban Nicolae.

„Sa lamurim, demiterea dlui Beurna nu-mi apartine. Cred ca nu cunoasteti foarte bine cum functioneaza spitalele din Romania, dl Beuran a fost demis de manager, ministrul Sanatatii nu poate demite nici macar un medic daramite un sef de sectie”, a zis Costache.

„Am inteles, a fost o fatalitate si total intamplator ca cel pus in locul dlui Beuran este sotul unei consiliere a lui Klaus Iohannis”, a continuat Șerban Nicolae.

„Iar aveti o informatie eronata, nu e sotul consilieruei, va rog sa nu raspanditi informatii false”, a zis Costache.

„Nu raspandesc informatii false si suntem in Parlament, declaratiile mele au caracter politic”, a indicat senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.