Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCHIMBARE importantă în PMP: A fost REVOCAT din funcție

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu fuziune PMP

Fostul primar al municipiului Galaţi, Marius Stan, a fost revocat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP Galaţi, în locul lui fiind numit deputatul Eugen Chebac, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte PMP la nivel naţional.

Chebac a declarat vineri, pentru AGERPRES, că a fost numit prim-vicepreşedinte al PMP Galaţi încă de pe 5 septembrie, dar că informaţia a devenit publică abia vineri.

Citește și: Una dintre cele mai mari descoperiri din ultimele decenii: Ce provoacă depresia

,,Sunt un om modest, nu-mi place să fac vâlvă şi de aceea nu am anunţat public numirea mea. Da, este adevărat, de pe 5 septembrie sunt prim-vicepreşedinte al PMP Galaţi, iar domnul Stan a fost revocat din funcţie", a precizat Chebac.

Deputatul a confirmat şi faptul că va ocupa prima poziţie pe lista de deputaţi a PMP Galaţi pentru alegerile din 11 decembrie, loc pe care şi l-ar fi dorit şi Marius Stan.

Citește și: Planeta 9, pericol pentru Sistemul Solar: Ar putea absorbi inclusiv Terra

Fostul primar a declarat că a aflat despre schimbarea lui din funcţie, dar nu a dorit să facă niciun comentariu până când nu va afla cauzele acestei măsuri.

Marius Stan a fost numit prim-vicepreşedinte în noul PMP în urma unei şedinţe a Biroului Permanent Naţional de la sfârşitul lunii iulie. Stan a fost de acord la acea vreme ca funcţia de preşedinte în noul PMP să-i revină lui Cătălin Cristache, consilier judeţean PMP, deşi în mod normal, după criteriul rezultatelor la alegerile locale stabilit de Traian Băsescu, UNPR-ul din care făcea parte Stan ar fi trebuit să deţină preşedinţia în noul PMP. Stan a fost de acord cu Cristache preşedinte, în condiţiile în care i se asigură primul loc pe lista de deputaţi la alegerile parlamentare din iarnă.

Citește și: Asta e cea mai mare ciocolată din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.