Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare la CRH România. Cine îi ia locul vicepremierului Costin Borc

agerpres
Costin Borc

Producătorul local de materiale de construcții CRH România, care a preluat anul trecut businessul Lafarge din România, l-a numit pe argentinianul Gustavo Navarro în funcția de director general, poziție care, până în luna noiembrie a anului trecut, a fost ocupată de Costin Borc, în prezent vicepremier și ministru al Economiei.

În noiembrie anul trecut, când a fost numit ministru al Economiei și vicepremier în Guvernul Cioloș, Borc și-a suspendat contractul de muncă la CRH.

PERCHEZIȚII la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală

Pe parcursul acestui an a fost vehiculată ideea că Borc ar urma să preia conducerea PNL și postul de prim-ministru dacă liberalii vor câștiga alegerile parlamentare de la finele acestui an.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Borc declara că, în prezent, nu își dorește să fie premier, dar nu știe ce decizie ar lua dacă președintele țării i-ar propune să preia o astfel de funcție, deoarece onoarea de a ți se oferi funcția de prim-ministru este extraordinară.

Contactat de Profit.ro, Costin Borc a precizat că are în continuare suspendat contractul cu CRH și că, la încetarea mandatului de ministru, relația sa de muncă poate fi reluată, eventual cu alte atribuții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.