Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare la vârful celui mai îndrăgit producător de mașini european: Noul director trebuie să repună compania pe primul loc

b1.ro
bmw coldea

Oliver Zipse, membru al boardului BMW responsabil pentru producţie, este favorit la funcţia de director general al companiei, în locul lui Harald Krueger, care va demisiona în aprilie 2020, transmit DPA şi Reuters, potrivit agerpres.ro.

Reprezentanţii Bayerische Motoren Werke AG (BMW) nu au dorit să comenteze "speculaţiile" privind potenţialii candidaţi la conducerea producătorului german de vehicule de lux.

Se taie în carne vie în PNL: EXCLUDERI pe bandă rulantă într-o filială importantă

Harald Krueger l-a informat vineri pe şeful boardului de supervizare că nu va încerca să obţină un nou mandat, după ce actualul va expira la 30 aprilie 2020. BMW va discuta problema succesiunii în şedinţa din 18 iulie, se arată în comunicatul firmei cu sediul în Munchen.

Un alt potenţial favorit la conducerea companiei este şi Klaus Froehlich, membru al boardului BMW responsabil pentru dezvoltare.

"După mai mult de zece ani petrecuţi în structurile de conducere, din care mai mult de patru ani ca director general al grupului BMW, vreau să-mi folosesc experienţa profesională internaţională în noi proiecte", a afirmat Krueger, în vârstă de 53 de ani.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Sub conducerea lui Krueger, în 2016, BMW a pierdut prima poziţie în topul principalilor producători de maşini de lux din lume în faţa rivalei germane Mercedes-Benz.

Recent, BMW a anunţat majorarea investiţiilor în noile tehnologii, cum ar fi vehiculele electrice şi autonome, care ar urma să tranforme industria în următorii ani.

Grupul german deţine brandurile BMW, Mini şi Rolls Royce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.