Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări la PNL. Cine este noul lider al Consilierilor Generali ai PNL la Primăria Capitalei

Facebook
Stelian Bujduveanu

Președintele Tineretului Național Liberal București, Stelian Bujduveanu, a fost ales liderul Consilierilor Generali liberali la Primăria Capitalei.

“Le mulțumesc colegilor din PNL București pentru votul de încredere! Continuăm să scoatem la lumină neregulile din Primăria Municipiului București, chiar și atunci când suntem supuși presiunilor Puterii. Avem nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de transparență în instituțiile publice, pentru că transparența ne obligă să fim chibzuiți în administrarea banilor publici! Grupul PNL va lupta pentru a reda Bucureștiul, bucureștenilor!”, a declarat Stelian Bujduveanu, potrivit unui comunicat de presă transmis de TNL.

„În numele TNL România, îi urez mult succes colegului nostru, pe care îl felicităm pentru integritate, anduranță și perseverență. Reușita ta ne inspiră pe toți. Te asigurăm de întregul nostru sprijin. Prin promovarea lui Stelian, Partidul Național Liberal confirmă respectarea promisiunii sale de a promova oameni tineri și cu o bună reputație, în funcții ce implică luarea de decizii și asumarea de responsabilități. Cu pași mici, dar siguri, Generația Altfel va aduce un suflu nou în politica românească”, a declarat Mara Mareș, deputat și Președintele TNL România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.