Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCHIMBĂRI majore la Blue Air: Compania a făcut totul public

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air și-a modificat forma de organizare juridică din Societate cu Răspundere Limitată (SRL) în Societate pe Acțiuni (SA). De asemenea, numele companiei, Blue Air - Airline Management Solutions SRL, a fost, la rândul său, schimbat în Blue Air Aviation, arată un comunicat transmis joi de companie.

„Prin decizia Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 3 august 2018, Blue Air și-a schimbat forma de organizare juridică din SRL. în SA. Pentru a marca acest pas, am ales și un nume nou, care ne redefinește mai bine identitatea: Blue Air Aviation”, a declarat Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air.

Citește și: Banca Națională a făcut publice cursurile pieței valutare! Ce se întâmplă cu leul astăzi

Schimbarea anunțată de Blue Air face parte din strategia companiei de a-și consolida poziția și de a deveni un puternic operator aerian paneuropean. Tudor Constantinescu, directorul comercial al Blue Air, a subliniat că „în continuare, ne propunem să arătăm că suntem o companie solidă”.

Blue Air estimează pentru 2018 peste 5,5 milioane de pasageri și o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, ambii indicatori în creștere cu 10% față de anul trecut. În anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriană românească, depășind, în premieră, compania de stat Tarom după numărul de pasageri transportați, statut pe care și l-a menținut de-atunci până în prezent. Compania are aproximativ 1.500 de angajați, dintre care peste 800 sunt personal navigant.

Citește și: SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.