Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Schimbări profunde' într-o filială PSD după dezastrul din alegeri

PSD sigla

PSD a înţeles "mesajul" electoratului în urma alegerilor europarlamentare şi s-a angajat în "schimbări profunde", astfel că, în următoarea perioadă, reprezentanţii filialei judeţene se vor consulta cu oamenii din fiecare localitate "pentru a realiza un plan real şi concret privind dezvoltarea judeţului", a transmis vineri preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, citat de Agerpres.

"Partidul Social Democrat a înţeles mesajul transmis de electorat şi s-a angajat în schimbări profunde. În acest sens, anul viitor, PSD Arad va propune la Consiliul Judeţean o echipă de oameni pregătiţi, oneşti, cu experienţă în administraţia publică, care cunosc bine judeţul şi ştiu ce probleme sunt în fiecare localitate", a afirmat Dorel Căprar, într-un comunicat de presă remis vineri.

Potrivit aceleiaşi surse, "în perioada următoare, reprezentanţii PSD Arad se vor consulta cu cetăţenii din fiecare oraş, comună şi sat pentru a realiza un plan real şi concret privind dezvoltarea judeţului şi atragerea de investiţii la nivel local".

"Din 2020, judeţul Arad trebuie să fie administrat de un om gospodar, care să cunoască fiecare localitate şi să fie permanent pe teren pentru a se consulta cu arădenii şi pentru a urmări că se respectă termenele şi se fac lucrări de calitate la nivelul infrastructurii locale. Aradul are nevoie mai puţin de politică şi mai mult de oameni competenţi, buni manageri, care să asculte cetăţenii şi să fie deschişi la nevoile reale ale acestora", a mai arătat liderul filialei judeţene PSD.

Citește și: Lider județean PSD trage alarma: 'Partidul inimilor' se află la răscruce .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.