Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sciziune în echipa FRF: Ce a anunţat Răzvan Burleanu în privinţa lui Bodescu

razvan burleanu

Gazetei Sporturilor a prezentat mesajele suburbane pe care Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, i le-a trimis lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF. După aceste dezvăluiri, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat printr-un mesaj postat pe contul său de facebook.

În mesajul său, Burleanu spune că FRF nu are nicio legătură cu mesajele trimise de secretarul general și că totul a fost o inițiativă a lui Bodescu. Mai mult, președintele Federației a trimis secretarului general al LPF o scrisoare în care își exprimă regretul pentru cele întâmplate. "Astăzi au apărut în presă mesajele trimise în privat de către secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, secretarului general al LPF, în timpul unei emisiuni TV. Am fost consternat și supărat pentru ceea ce am văzut.

Spun fără reținere că modul de adresare, conținutul mesajelor și polemica dezvoltată în acea convorbire nu sunt însușite de către FRF și nici nu corespond conduitei cu care federația încearcă să rezolve problemele fotbalului. Domnul Bodescu a avut o inițiativă personală, poate sub presiunea mediatică la care toți cei din FRF suntem supuși, dar nu o scuz, ci o dezavuez. În acest sens, am trimis și secretarului general al LPF o scrisoare în care îmi exprim regretul pentru cele întâmplate", a scris Răzvan Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.