Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul sexual de la școala din București: directoarea a demisionat

captura foto
directoarea scolii nicolae titulescu bucuresti

Directoarea Școlii Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil ar fi fost violat de colegi, a demisionat, marți. Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitatea de învățământ.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că directoarea Școlii Nicolae Titulescu din Capitală și-a înregistrat marți demisia din funcție. Urmează ca Inspectoratul Școlar al Municipiului București să numească un director interimar.

Context

Mai mulți părinți s-au adunat încă de luni în fața Școlii Nicolae Titulescu, din Sectorul 1 al Capitalei, după ce în spațiul public au apărut informații că un elev din clasele primare a fost violat de două ori în toaletă, de către colegi mai mari. Băiețelul violat are acum 10 ani, iar la prima agresiune ar fi avut doar 8 ani.

Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București nu au fi fost informate despre niciuna dintre cele două situații.

Ministrul Ligia Deca a trimis marți dimineață Corpul de Control al Ministerului Educației la Școala Nicolae Titulescu din Capitală, dar și la Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Ea a spus că a aflat despre caz din presă.

Ce a promis premierul

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seară, că a cerut toate datele despre cazul de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă, iar dacă oficialii unităţii de învăţământ au ascuns informaţii ”nu o să rămână piatră pe piatră”.

„Până mâine dimineaţă vom şti cu exactitate. Vă daţi seama că nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte”, a afirmat premierul într-o emisiune TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.