Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Alexandru Petria după derapajul rasist al lui Tismăneanu: E o scârnăvie, dar îl apăr din principiu. Constipatul a intrat pe mâna constipaților

Google Plus
Alexandru Petria

Scriitorul Alexandru Petria are o poziție surprinzătoare față de derapajul rasist al politologului Vladimir Tismăneanu. Cunoscut ca fiind un critic acerb al politologului, scriitorul susține că în această speță îl susține pe Tismăneanu din principiu. El consideră că totul a fost o glumă și că intrându-se pe traictoria corectitudinii politice lucrurile au luat o altă turnură... adică exact în zona în care ”Volodea” predica:

Vezi și: CNCD se va autosesiza în Cazul postării rasiste a lui Vladimir Tismăneanu: Vom informa și Universitatea Maryland despre comportamentul său!

”Vladimir Tismăneanu e o scârnăvie, am scris-o si demonstrat-o de m-am plictisit.

Nu dau un ardei iute pe el, dar azi simt nevoia să-l apăr, din principiu, fiindcă a căzut în ghearele tocătoriei corectitudinii politice.

Lăsați omul în pace, nu mai ai voie să glumești pe planeta asta?! Și ce dacă a postat o poză cu niste ciori și... menționarea închiderii aeroportului din Țăndărei?

Situația are si haz, fiindcă Volodea e un apologet al globalizării și corectitudinii politice. Constipatul a intrat pe mâna constipaților. Re-demonstrează că groapa săpată nu e totdeauna pentru cine se pregătește.”, susține Alexandru Petria pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.