Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Vasile Groza, tatăl Loredana Groza, candidează la locale: Ce partid l-a convins

pmb.ro
Loredana Groza

Scriitorul Vasile Groza, tatăl artistei oneștene Loredana Groza, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Local Onești, pe lista lui Laurențiu Neghină, din partea PMP, anunță zdbc.ro.

Anunțul acestei candidaturi, preluat de Monitorul de Trotuș, a fost făcut chiar de tatăl artistei, pe pagina sa de Facebook:

”Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe Banca din fața blocului nu are niciodată o finalitate și pentru că iubesc Oneștiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEȘTIULUI.

Citește și: Orban: ‘Diferența pe care noi o propunem este colosală. Suntem oameni serioși, oameni care trăiesc cu picioarele pe pământ’

Îl știu de mic pe Laurențiu, știu de unde a plecat și unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât și financiar. Și pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurențiu va pune întreaga sa experiență în slujba comunității. M-am alăturat lui Laurențiu Neghină cu încrederea că experiența mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Onești. Să fie într-un ceas bun!” , a scris Vasile Groza pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.