Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisa catre PSD: Nu credeți de fapt tot ceea ce spuneți. Vă simțiți penibil

portavoce

O scrisoare deschisa a fost transmisa liderilor PSD care se reunesc luni in Comitetul Executiv al partidului. Deputatul PNL Ovidiu Raetchi le cere acestora sa ii retraga sprijinul politic premierului Victor Ponta pentru ca el este increzator ca pesedinstii nu cred tot ce spun in apararea lui Ponta, ba chiar se simt 'probabil penibil'.

Iata scrisoarea deputatului PNL:

“Dragi social-democrați,

Sunt sigur că realizați faptul că, dincolo de aspectul mult mai important care privește prestigiul și evoluția României, de modul în care este gestionat scandalul penal în care este implicat șeful vostru de partid depind nu doar viitorul și supraviețuirea PSD, dar și supraviețuirea voastră ca lideri politici.

Pot să înțeleg că ați primit punctaje de la consultanții premierului pentru a vă arăta susținerea pentru Victor Ponta și nu credeți de fapt, tot ceea ce spuneți și transmiteți. Vă simțiți probabil penibil să veniți în fața românilor și să le explicați că țineți în spate un urmărit penal care, pentru că e premierul țării și are cheia de la pușculița bugetului statului atunci este deasupra legii. Refuz să cred că un om care are chiar și câteva zile de experiență politică nu vede că a-l menține pe Victor Ponta în fruntea Guvernului este echivalentul unei sinucideri politice.

Aveți o răspundere față de România: cum o să se prezinte șeful vostru de partid la reuniuni internaționale și cum o să conducă Guvernul României? Între pauze de audieri la DNA și la Parlament și ședințe cu avocații? Între intervenții televizate pentru a explica acuzațiile și mitinguri împotriva sa pentru că românii nu mai suportă bătaia de joc? De ce îl susțineți? Este clar că v-ar vinde pe fiecare dintre voi dacă acest lucru i-ar asigura libertatea și scaunul de la Palatul Victoria. Mâine, la ședința PSD, mesajul pe care trebuie să îl dați poate fi unul singur: Victor Ponta trebuie să plece din fruntea Executivului! Imediat, nu peste câteva zile, nu peste câteva săptămâni. Aveți responsabilitatea de a-i cere acest lucru dacă pretindeți că sunteți lideri și bărbați politici", a scris deputatul PNL Ovidiu Raetchi.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.