Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă: Familia Aurei Ion cere socoteală Ministerului Transporturilor

aura ion

Familia Aurei Ion i-a transmis o scrisoare deschisă ministrului Transporturilor, Dan Costescu, în care reclamă că nu a primit din partea instituţiei nici acum răspunsuri la petiţiile înaintate în luna noiembrie 2015.

"Având în vedere competenţele instituţiei dumneavoastră, la data de 19 noiembrie 2015, după finalizarea investigaţiei catastrofei aviatice din Munţii Apuseni, v-am solicitat să dispuneţi efectuarea verificărilor cuvenite la nivelul Comisiei care a efectuat investigaţia accidentului, Comisie din cadrul CIAS. În concret, v-am solicitat să verificaţi fiecare membru al Comisiei de investigaţie şi să stabiliţi dacă aveau competenţele necesare să participe , în calitate de investigatori-şef, la efectuarea investigaţiei cazului nostru", se arată în scrisoarea deschisă transmisă de familia Aurei Ion către ministrul Transporturilor, Dan Costescu, scrie Mediafax.ro.

În documentul citat se mai precizează că familia Aurei Ion a adus la cunoştinţă autorităţilor că, din informaţiile publicate de către CIAS pe pagina oficială rezultă că, la nivelul anului 2010, preşedintele Comisiei de Investigaţie a deţinut funcţia de director CIAS, deşi nu avea calificările necesare prevăzute de lege. Totodată, ei au cerut verificarea şi comunicarea componenţei CIAS , conform organigramei de funcţionare a acesteia, cu indicaţii pentru fiecare angajat referitor la funcţia/postul pe care acesta l-a ocupat în perioada de la înfiinţare şi până în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.