Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă pentru bucureștenii din Sectorul 3 din partea lui Corneliu Ștefan (PRM): 'Vă adresez îndemnul de a da votul vostru patrioților'

Corneliu Ștefan, PRM

Corneliu Ștefan, candidatul PRM la Primăria Sectorului 3 din București, le-a transmis o scrisoare deschisă bucureștenilor și le cere să voteze cu patrioții la alegerile de duminică.

„Dragi concetățeni din Sectorul 3! Dragi concetățeni din Municipiul București!

În aceste zile se încheie campania electorală pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, această campanie fiind desfășurată sub presiunea restrângerii și condiționării de către actualii guvernanți și a reprezentanților partidelor reprezentate în Parlamentul României, a exercitării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor României.

Această campanie unică prin caracteristicile ei de derulare, a avut și are până la acest moment elemente comune cu alte campanii electorale și anume:

  1. numărul mare de minciuni adresate de către candidați cetățenilor al căror vot îl solicită;
  2. lipsa capacității de înțelegere a problematicii administrației publice locale și a oricărei intenții de a-și respecta promisiunile făcute electoratului în campania electorală;
  3. lipsa de calități personale, de calificare și de expertiză în domeniul administrației publice locale a candidaților pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale;
  4. efectuarea în campania electorală de către candidați, de cheltuieli care pentru oricare cetățean care trăiește lucrând sau muncind, sunt de natură să genereze suspiciuni majore privind proveniența licită a sumelor cheltuite;
  5. lipsa majoră și nedisimulată de patriotism a candidaților.

Așa cum este definită și percepută de către cei ca noi noțiunea de patriotism, aceasta este sentimentul de iubire dezinteresată și devotament față de patrie și de popor și disponibilitatea de a le servi în orice împrejurare și fără rezerve.

Pentru toți cei cărora mă adresez este evident că politicienii care în ultimii 30 de ani au adus în regim de avarie nu doar Municipiul București ci întreaga Românie, nu doresc și nici nu au capacitatea, datorită deficitului major de patriotism, să acționeze în scopul asigurării binelui cetățenilor Sectorului 3 și ai Municipiului București.

Ei ne-au mințit de prea multe ori iar acum este momentul să analizăm și să decidem dacă acești candidați lipsiți de orice urmă vizibilă de patriotism, ne cer votul pentru a lucra pentru binele nostru sau doar pentru binele lor, așa cum, indivizi și partide politice, fac de 30 de ani, nu se mai satură și nu îi oprește nimeni.

În istoria unei comunități sunt momente în care o civilizație o înlocuiește pe alta.

Noi cetățenii Sectorului 3, avem de ales dacă la 27 Septembrie 2020, vrem să înlocuim civilizația furtului, abuzului instituționalizat și a disprețului față de cetățean, cu civilizația patriotismului românesc care trebuie să elimine furtișagul și înșelăciunea fără perdea din autoritățile administrației publice locale din Sectorul 3 și întreg Municipiul București.

Așa cum a spus Tudor Vladimirescu, ,,Patria se cheamă norodul, iar nu tagma jefuitorilor.”

Deoarece cu toții avem obligația să acționăm pentru binele comunității, vă adresez îndemnul de a da votul vostru patrioților care candidează pe listele electorale ale Partidului România Mare și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a pune capăt proastei administrări a Municipiului București. #Trăiască_România_Mare!”, arată Corneliu Ștefan în scrisoarea sa publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.