Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare TULBURĂTOARE a soției lui Daniel Prodan: 'Dorul nu ne va fi ostoit de nimic'

www.libertatea.ro
Didi Prodan soție

Dispariția tragică la doar 44 de ani a lui Daniel Prodan a șocat lumea întreagă, însă, de departe, cei mai afectați au fost membrii familiei sale. La o zi de la înmormântarea lui Daniel Prodan, soția acestuia, Licinia, a trimis apropiaților o emoționantă scrisoare de mulțumire.

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soț, tată și frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniți, bonomia lui ne va lipsi și o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel și durerea.

Citește și: Boxer german, în COMĂ ARTIFICIALĂ după un meci disputat la Londra - VIDEO

Totodată, se cuvine să aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simțit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generația de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferința. Sportivi, artiști, jurnaliști, fani și admiratori, prieteni și rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit și respectat, că pasiunea, ambiția și munca sa onestă au contat pentru mulți. Aceasta este moștenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald și sincer.

De asemenea, ținem să ne exprimăm recunoștința specială pentru ajutorul și eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiați.”

Citește și: Preşedintele Putin afirmă că Donald Trump doreşte ameliorarea relaţiilor ruso-americane

Fostul fotbalist Daniel Prodan, component al ”Generației de Aur”, a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul ”Sf. Ilie” din Pipera. Didi a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa, la vârsta de 44 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.