Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisori otrăvite, trimise la mai multe clădiri oficiale din Bruxelles: Persoanele care au intrat în contact cu pulberea toxică au fost izolate

punchng.com
otrava

Scrisori care conţin o pulbere albă "toxică" au fost trimise la cel puţin trei clădiri oficiale din Bruxelles, a anunţat vineri seara procurorul regelui în capitala Belgiei, precizând că nimeni nu a fost rănit, relatează AFP.

Aceste plicuri au fost primite joi la Securitatea Statului, la cabinetul ministrului justiţiei, şi la Palatul de Justiţie, a detaliat un comunicat al procurorului, conform Agerpres.

"Toate persoanele care au intrat în contact cu pulberea au fost izolate şi examinate. Nimeni nu a fost rănit", a precizat textul.

"Pulberea albă găsită în scrisori conţine substanţa toxică brucină (alcaloid înrudit cu stricnina) (...) periculoasă doar atunci când o persoană o ingerează", potrivit comunicatului. "Contactul cu pielea nu prezintă niciun pericol", a adăugat textul.

Procurorul a subliniat că "primele rezultate ale anchetei au arătat că aceste fapte nu au nicio legătură cu focurile de armă din ultimele zile de la Bruxelles", legate de traficul de droguri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.