Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scuza lui Dan Diaconescu în fața instanței: A făcut un selfie cu ele pentru că procedează în acest mod 'cu toţi fanii'

Inquam Photos / Octav Ganea
dan diaconescu

Dan Diaconescu a susţinut, în şedinţa în care a fost judecată propunerea de arestare preventivă pe numele său, că nu a făcut sex cu cele două fete minore şi nici nu ştie numele acestora. El admite că a făcut un selfie cu cele două fete pentru că procedează în acest mod „cu toţi fanii” şi că le-a trimis să se cazeze din partea lui la un hotel pentru că fetele i-au spus că nu au unde sta şi sunt din altă localitate. Diaconescu a invocat înregistrări audio „trunchiate şi montate” şi a susţinut că a luat în calcul ideea de a face plângere, însă apariţia în presă a unor pasaje din aceasta ar fi fost „devastatoare” pentru familia sa, notează news.ro.

 

Fiind audiat în instanţă, Dac Diaconescu a declarat, la fel ca şi în faţa jurnaliştilor, că nu a săvârşit niciuna dintre infracţiunile reţinute în sarcina sa, nu a efectuat niciun fel de act sexual cu cele două fete, al căror nume susţine că nu l-a cunoscut niciodată.
Diaconescu admite însă că a făcut un seflie cu fetele, despre care susţine că nici nun ştia că sunt gemene sau minore, el explicând că ele i-au cerut acest lucru şi că aşa procedează cu toţi fanii săi.  Apoi, pentru că fetele nu aveau unde locui, le-a trimis la un hotel să se cazeze din partea sa, dar spune însă că nu a fost cu ele acolo.
„L-au rugat să facă o poză de tip selfîe, iar acesta a acceptat, procedând în acest mod cu toţi fanii. Suspectul le-a facilitat această favoare, iar după ce persoanele respective, având în vedere ora târzie, au motivat că nu mai au posibilitatea să plece la domiciliul lor, situat în altă localitate şi că ar dori să fie ajutate cu o cazare. Suspectul a arătat că el beneficia de (...), motiv pentru care a trimis cele două persoane la (...) pentru a se caza din partea lui”, se arată în documentele instanţei.
Din aceleaşi documente reiese că Diaconescu a arătat că îşi aminteşte că cele două persoane au cerut să stea o singură noapte, însă au rămas mai multe nopţi, „iar în prima zi s-a creat un incident reclamat de către recepţie, în sensul nu deschideau camera pe interior nimănui din personal, motiv pentru care i-au adus la cunoştinţă acestuia incidentul”.
De asemenea, Diaconescu ar fi admis că a dat uneia dintre fete numărul personal de telefon, pe motiv că „aşa face de regulă cu persoanele care i-l cer” şi că la câteva luni după, una dintre fete l-a sunat şi l-a rugat din nou să le ajute cu cazare pentru că vor să viziteze ceva sau să vadă un film.
„În continuare, suspectul a arătat că şi în timpul acestui sejur al celor (...) la hotel, a avut o reclamaţie de la personalul hotelului, în sensul că cele (...) ar fi comandat mâncare şi băuturi în mod excesiv”. Diaconescu a susţinut că nu a plătit el, dar acest fapt „i-a creat o situaţie delicată” faţă de patronul unităţii de cazare.
„Suspectul a mai precizat că în acea perioadă, el nu a locuit în acel hotel şi nu s-a întâlnit cu ele decât la sosirea şi plecarea acestora, pe stradă” se mai arată în încheierea de şedinţă de la Judecătoria Constanţa.
Conform sursei citate, suspectul „a arătat că a dorit pe toată perioada să facă plângere penală” împotriva celor care l-au şantajat, însă s-a gândit că în urma ameninţărilor cu apariţia în presă, mass-media ar putea prelua fragmente din plângerea sa sau chiar filmuleţe în care nu a întreţinut niciun raport sexual de niciun fel, „dar apărea fără tricou şi cu pantalonii el”, iar pentru familia sa aceste lucruri „ar fi fost devastatoare”.
Suspectul a mai susşinut că în momentul audierii şi-a dat seama şi mai mult că invitaţiile lansate la adresa sa „erau în scop preconstituit de şantaj, la care a fost supus ulterior, precum înregistrările audio trunchiate şi montate, pe care le-au pus la cale în aşa-zise convorbiri telefonice cu el”, în sensul că în unele dintre înregistrările „ sunt fragmente de conversaţii lipite între ele, din care lipsesc pasaje semnificative”.

CONTEXT

Stenograme:

Dan Diaconescu: Ziceam...fetei ăsteia...să nu îi spui numele meu real.

XX: Păi nu i-am spus.

Dan Diaconescu: Spune-i că mă cheamă Cristi. Mă auzi ce spun? Că mă cheamă Cristi. Sau dacă te întreabă.

XX: Da, ea vine la mine la 10.

Dan Diaconescu: A, ok, dar să stea până mai târziu.

XX: Da, da, da.

Dan Diaconescu: Și ce am mai vrut să spun...asta, să nu îi zici de mine, cum mă cheamă și asta, știi? Bine? Să păstrăm misterul, da? Așa, fetița mea, să mă asculți în viață, da? Că o sa ai mult de câștigat.

XX: Da, iubirea mea.

Dan Diaconescu: Dacă nu m-ai ascultat până acum, măcar de acum încolo...

XX: Da, sufletul meu. Hai că de-abia aștept să vii. Să ne dezlănțuim...puterile.

Dan Diaconescu: Mi-e dor de tine. Ai avut mă și tu vreun orgasm ceva? Nici n-ai simțit nimic aseara.

XX: Aseară? Eram forță rău.

Dan Diaconescu: Ce erai? Forță? Ce nebună ești.

XX: Hai, că te aștept și în seara asta pentru runda a doua.

Dan Diaconescu: Pentru runda a doua...dar lasă-mă că...auzi, știi ceva? Vezi. că nu mai avem din alea deloc...baloane d-alea.

XX: Se cumpără, se cumpără.

Dan Diaconescu: Păi se cumpără dar eu nu pot să cumpăr, nu pot să mă duc la benzinărie să cer așa ceva.

XX: Lasă că ne descurcăm noi.

Dan Diaconescu: Fă și tu rost de undeva.

XX: Fac, fac.

XX: Bravo, viața mea.

-------------------------------------

Dan Diaconescu: Te-ai interesat și tu de ce te-am rugat aseară?

XX: O să mă interesez, o să vorbesc cu o prietenă.

Dan Diaconescu: Dar știi tu că mai e sau ce?

XX: Dar tu vrei virgină, virgină?

Dan Diaconescu: Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?

XX: Am o fată, dar are 15 ani.

Dan Diaconescu: Păi da...legal, știi cum se zice.

XX: 16,17...ei, da.

Dan Diaconescu: Cine este? O cunoști de mult sau?

XX: Da, o cunosc de mult.

Dan Diaconescu: Păi și unde trăiește?

XX: În Techirghiol, are vreo 16 ani. Ce mi-e 16, ce mi-e 17?

Dan Diaconescu: Știu, mă, dar să facem cunoștință cu ea întâi, nu vrei?

XX: Păi hai vino în seara asta la mine să vorbim.

Dan Diaconescu: Păi și poți să o aduci și pe ea?

XX: O sun.

Dan Diaconescu: Ia sună. Și sună-mă înapoi.

XX: Bine hai pup, pa.

Dan Diaconescu: Ai poză cu ea? Obține și tu o poză.

XX: Da, am poză.

În referatul procurorilor se arată şi faptul că Dan Diaconescu ar fi fost filmat în timpul unei întâlniri amoroase cu una dintre minore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.