Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță o ședință EXPLOZIVĂ: Dăncilă și Tăriceanu, prima confruntare directă, după ce s-au anunțat prezidențiabilii

digitalag.ro
dancila tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că va discuta cu Viorica Dăncilă, în ședința de luni a coaliției. despre rectificarea bugetară, ALDE fiind nemulțumit că serviciile primesc jumătate de miliard în plus, și despre modificarea legii STS. Tot luni, de la ora 18.00, PSD are o reuniune a CEx.

Citește și: BREAKING NEWS Gheorghe Dincă și-a recunoscut AMBELE crime

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că întrunirea coaliției va avea loc, luni, la ora 10.00, la Palatul Victoria.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Antena 3, că temele pe care le va aborda cu premierul vizează posibile măsuri pe care le poate lua Guvernul și Parlamentul, în contextul cazului din Caracal. Liderul ALDE a precizat că poate fi modificată legea STS sau procedurile de intervenție în cazuri precum cel din Caracal.

Totodată, președintele Senatului a spus că vor fi discuții și despre rectificarea bugetară, precizând că a văzut proiectul făcut de Ministerul de Finanțe și sunt tăieri la insituții sau ministere importante, la investiții și alte capitole, însă sunt majorări cu peste jumătate de miliard la bugetele SRI, SIE și STS.

„Mâine (luni - n.r.) cu doamna premier vom avea acest subiect de discutat foarte serios, pentru că eu nu cred că prioritatea României este finanţarea instituţiilor de forţă în statul român”, a explicat Tăriceanu.

CEx al PSD va avea loc, luni, de la ora 18.00, la sediul din Băneasa, conform unui anunț al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, că ia în calcul un referendum care are în vedere pedepse mai mari pentru criminali, violatori și pedofili, cum ar fi închisoarea pe viață sau castrarea chimică, în contextul cazului din Caracal.

Totodată, pe fondul situației din Olt, președintele PSD a spus că a amânat Congresul partidului din 3 august, unde trebuia să fie lansat candidatul la prezidențiale, respectiv Viorica Dăncilă.

Cât despre subiectele care ar putea fi discutate la CEx, Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, că Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru funcția de premier, dacă PSD va câștiga alegerile prezidențiale. Liderul social-democrațilot a adăugat că va face o propunere în acest sens după ce va discuta în Comitetul Executiv Național al partidului.

O altă temă pe care Dăncilă a spus că ar vrea să o abordeze la următoarea ședință a Comitetului Executiv ar fi legată de stabilirea echipei de campanie și strategia PSD la prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.