Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă dezastru pentru ALDE: Cinci deputaţi urmează să demisioneze, partidul rămâne fără grup - susţine unul dintre vicepreşedinţii excluşi

ALDE
ALDE sigla

Partidul lui Tăriceanu ar putea rămâne fără grup la Camera Deputaţilor, aşa cum s-a întâmplat în Senat. Nu mai puţin de cinci deputaţi ALDE urmează să îşi anunţe demisia din partid, potrivit deputatului Alexandru Băişanu, recent exclus din ALDE pentru că a acceptat să fie propus ministru în Guvernul Dăncilă.

Băişanu a declarat, la Digi 24, că în urma demisiilor care vor fi anunţate astăzi grupul ALDE din Camera Deputaţilor nu va mai avea numărul necesar de membri aleşi pe listele formaţiunii. Prin urmare, acesta se va desfiinţa.

„Deci nu am primit nici o hârtie, statutul meu în acest moment până nu primesc o hârtie, eu sau organizația din care fac parte este că sunt membru ALDE, îmi voi susține în forurile de conducere ale partidului opiniile, voi aduce argumente, iar dacă va fi vorba de excludere și Călin Popescu Tăriceanu vrea să excludă partidul din partid partea rămâne singură”, a declarat Alexandru Băișanu, luni la Digi 24.

Acesta a adăugat că cinci deputați ALDE vor să plece și să formeze alt grup parlamentar, însă fără a demisiona din partid.

„Gândiți-vă că dacă cinci dintre noi și suntem mai mulți de cinci deputați plecăm din grupul ALDE și formăm alt grup, un grup independent în opinia mea i-aș da și o denumire „România demnă, România în picioare” pentru că de asta are nevoie România în momentul de față grupul ALDE se desființează. Nu doi, ci cinci să plece. Nu ne dăm demisia din partid, plecăm din grupul ALDE și formăm un alt grup. Există posibil, astăzi (luni - n.r.) vom hotărî acest lucru și nu cred că e tocmai bine ceea ce face Călin Popescu Tăriceanu cu proprii colegi. Iată Călin Popescu Tăriceanu rămâne și la Senat și la Camera Deputaților fără partid în Parlamentul României. ”, a conchis Băișanu.

CITEŞTE ŞI: Studiul american care schimbă ce se știa despre bolile de inimă: Cel mai important element în prevenție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.